Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en främmande stad i "ett universum
där centrum finns överallt,
omkretsen ingenstans"




nattlinnes färg, så vit


du skriver brev du aldrig postar
varje natt driver din oro dig till fontänen
vid torget, långsamt fallande konturer
tunna skikt mellan det ändliga och oändliga
kaoset inom dig föder dansande stjärnor
och du blir sittandes i timmar
skriver brev du aldrig postar

men också de nätterna är visshet
en viskning vit mellan oss








copyright © Ari Eskelinen 2007




Fri vers av arie
Läst 761 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-06 01:59



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Ooh! Gillar skarpt detta fragment av historia!
2007-10-09

  Inkarasilas
Den skira länken mellan två,
avståndet, längtan, framförallt
oändlig sorg för osynlighet
av tecken på tankar.
Texten skakar, skälver och vibrerar ja,
du är Poeten.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie