Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att åldras....


I vilande väntan...


Det frasar från höstlöv på frusen trottoar
En kyla så ren och krispig
Träd står där rensat, naket och bart
i vilande väntan på vinter

Avklädd och naken står också jag
höstkvinna i mittlivets väntan
Nöjd med vad som varit, vad jag har
nu vilande väntande vinter





Fri vers av ÅsaLena
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 19:51



Bookmark and Share


  sister mary
Åh det är fantastiskt med vinter/ 50+ !
Roligt,rymligt, rynkigt...Soliga snöknarrande dagar, kura inomhus i filt, dricka varmt, gå på picknick..det blir bara bättre!
2007-10-27

  Ronny Berk
vacker poesi om hösten och människan; förnöjsamt och naket...ja.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena