Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla år tillsammans med min stora kärlek. 23 år. Nu är han död. Jag sörjer nog ihjäl mig.


Denna förtärande saknadslängtan


Det hjälper inte
vad man säger
till mig

att jag kommer över det
att jag ska vara tacksam för åren vi fick
att det är så här att sörja
att jag ska vara glad över att han fanns

Det hjälper inte
vad ni än säger
så saknar jag
honom alla
dygnets
sekunder

Trots att jag
är tacksam
är glad
över all
kärlek

Trots det
sörjer jag
och
längtar
hela
tiden




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-10-06 10:18



Bookmark and Share


  systra
Alla dessa \"Det går över\"..
Så fan heller...Tacksamhet för det man fick...jaja, visst..
Men vad hjälper det när den man älska är borta..Man blir aldrig färdig..Alltid dör den andra för tidigt...
Vem det än är som blir kvar.
Önskar jag kunde blåsa på din själ, så där så det ondaste försvinner..Ungefär som på ett skrapat knä..
*kramar om i höst mörkret*..kära poetvän där ute..
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP