Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svåra stunder, sorgen fick ett ansikte jag inte kände....kanske kan det hjälpa att plocka fram minnen.


Kan minnen trösta


Nästan outhärdlig
längtanssmärta
för mig till
minnesbanken
och
du står där
med ditt
smittande
pojkskratt
din leende
havsblå
tjuvpojksblick

Du slår dig ner
på närmaste
kaféstol
tittar på folk
lutar dig fram
till mig
och viskar
\"du de där borta är nog S\"

Vi hade vårt
eget språk
när vi reste

Sedan säger du
\"nu kommer de från igår\"
jag kikar under kepsen
javisst där är de
som grälade igår
du säger skrattande
\"har du hittat en story åt dem\"
och jag minns.....

Vi gjorde
berättelser
om dem vi träffade
Vilka böcker vi kunde ha skrivit





Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 11:00



Bookmark and Share


  aol
så vackertjag blev så berörd
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP