Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen skiner ute, inom mig är det inte solsken, men snart kommer kvällen.....


Det är alltid värre på dagen


Morgonen
är numera
helt okej

Dagen
med sitt
strålande solsken
gör ont

Ont ont ont

Dagen
vill jag
gömma mig
från

bort bort bort

Tanken
på kvällen
räddar
mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP