Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet, om man slänger en livboj åt nån som drunknar, så måste man vara beredd på att dra upp person

jag kommer bli fet
fet
för choklad ska ju ge endorfiner
och då ska man bli glad
men jag har alltid varit dålig i kemi
och min kropp vet nog inte
vad endorfiner är för
det spelar ingen roll hur mycket choklad jag äter
jag blir ändå aldrig riktigt glad
jag trillar ändå alltid ner i hålet

utan botten, fyllt med sorg

och jag drunknar varje gång för
jag orkar inte simma längre och
livbojen du slängde ner
sjönk liksom
när jag insåg att du inte gjorde det för mej
när jag såg att du inte älskade mej














och fråga mej inte hur jag fortfarande kan leva
för det vet jag inte själv




Fri vers av Abandoned
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 13:37



Bookmark and Share


    eventualiteter
hade inte du mvg i kemi ... ?
nejmen, bra titel !
2007-10-24

    ej medlem längre
Det gör väl ingenting om du kommer att bli fet? Du är ju ändå fortfarande du...?
2007-10-06

  AneLa
titeln är klockren och kan liknas med så många situationer.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned