Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta saltkorn med evigt sur beska


världen är oroväckande vacker
smådjävlarna gömmer sig under små, odrägliga leenden
allt är lugnt, underbart vackert... allt är fint
knivarna ligger undangömda under golvbrädorna där du la dem
korta andetag kysser som en öppen röd ros mot en varm kind
missuppfatta allt du hör, inga ord som värmer gör absolut gott
och om du faller, tror du faller, kommer falla... låt mig hjälpa dig
madrasserna över, under, till vänster och höger skyddar allt från dig
så låt mig hjälpa dig...
låt mig hjälpa dig försvinna... långt långt bort från mig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen