Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesbanken har just nu öppet.....


Fyrtiotvåårigt minne


Första gången
jag såg
dig
räckte

Jag var förlorad

Andra gången
var det
inte mig
du mötte

Förväntningarna
var för stora
det dåliga
samvetet gnagde

Tredje gången
vi sågs
var varken
du eller jag
oss själva

Undrar om vi
delar
samma
minne....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 20:40



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Passa på och gör ett stort uttag! Fin och full av känsla!
2007-10-07

  hero40
En vacker dikt om
en minnesvärd upplevelse!
2007-10-06

  Ronny Berk
en trevlig text om minnen... och insamlandet av...ja...
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP