Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rad ur askan

 

 

 

 

 

 

Känner du inte att vi har förlorat så mycket
och att vår viktiga stora kärlek är nu endast ord
så ingen mer längtan
ingen iver
ingen verklig glädje i våra hjärtan
och ingen undran i våra ögon när vi möts!

Att vi har tappat bort kontakens ivern
och nu smickrar vi varandra i artiga samtal
eller glömmer vi att mötas alls
och berätta falska ursäkter

Märker du inte att våra snabba kärleks brev
saknar känslor och själ
de inhåller inte längre viskning
eller drömmar av kärlek
och att våra svar blev en påhäng

Känner du inte att en ny värld har dråsat ner
och en annan uppstår
Märker du inte?
känner du inte ?
av att vårt slut blir bittert och skrämmande..
för slutet föll inte på oss plötsligt
men det
kom

inifrån..

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 396 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-28 19:56



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt bra skrivet! Det finns en ton som känns igen, ett eko av svunna tider. Bra!
2010-10-03

  sachie
mycket bra... känner igen det så väl... tyvärr
2010-10-02

  firefire
jobbiga känslor då något tar slut..
bra skrivet Issac!
2010-09-30

  LenaJohansson VIP
smärtsamt och mkt bra
2010-09-29

  Aisha VIP
...oj...!!
nu blev jag väldigt intresserad här...
en för dig väldigt annorlunda text..
med svärta och ny klarhet...
en ny ton...
tycker mycket om det sätt du skriver på...!
2010-09-28

  Suzy med punkterna
Starkt och mycket bra skrivet......
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m