Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde ha förstått

När du vände dig ifrån mig
Och orden fastnade i halsen
Tredje gången den natten
Att allt var fel

Jag borde ha förstått
Att dina vilsna ögon
Inte handlade om dig
Utan om den vilsenhet
Du såg i mitt hjärta

Jag borde ha förstått
Att dina ord var vassa
Som rakblad
Trots att du sa
Att du kunde läka mina sår

Jag borde ha förstått
Att allt jag vill ha
Är allt
Jag aldrig kan få




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-07 00:16



Bookmark and Share


  Vildaste
fint skrivit, men sorglig/vilda
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP