Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina läppar smakar smultron

till skillnad från andra
vet jag hur det känns
när kroppen skakar för att orken är slut

till skillnad från andra
vet jag hur det känns
när tankarna inte går att nå

ögonblicken spelar ingen roll
igår är borta
och det är nu jag lever
men vad gör det?


\"du jag vet en hemlighet
det finns en stjärna som man får ta ner\"


jag vet inte vart jag ska
jag vet bara vägen dit




Fri vers av aldrignågot
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-10-07 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot