Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man påverkas olika av olika människor....eller är det inte så?


Slumrande toner


Plötsligt kommer det fram
en sida hos en
själv som man trodde
inte längre
existerade
Som om den var bortutvecklad

Var har
den
hållit
hus i
alla
dessa
år......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 18:25



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så är det! Fint skrivet!
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP