Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte räkna alla som sagt åt mig att vara glad för vad jag fått. Säg mig bara hur man kan det mitt i sorgens längtan.....


Kärleken jag fick


Försöker
försöker verkligen
glädja mig
åt all den
kärlek jag
har fått
uppleva

Jag ÄR
glad för
att jag
VET hur
kärlek
ser ut

Det är
därför
jag
sörjer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-10-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP