Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag hört det en gång för mycket. Nu rinner det över. Inte en gång till vill jag höra hur tacksam jag ska vara......så nu skriker jag för sista gången ut mitt budskap JAG ÄR INTE OTACKSAM


Snälla sluta


Säg det inte
en gång till
snälla rara

Låt mig inte
behöva bära
tacksamhetsoket
också

Räcker det inte
med sorgen
jag måste
ha på mina
axlar
varje stund
varje dygn




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP