Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skithårt.



Konsten att sparka

en boll så långt man kan är

att ta i skithårt.




Bunden vers (Haiku) av Hobbydiktatorn
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-04-24 23:27



Bookmark and Share


  yoyyo
så sant
snyggt
2006-03-23

  Dagg
Haha så jävla bra så det är inte sant!
2005-05-03

  Kajsa missanpassad
-skratta- Våld vilja och vaselin är det enda som behövs för att klara allting har jag hört nånstans...
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn