Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygglov


Det fanns en tid
då man levde i det gråa rummet
där det saknades dörrar och fönster

Det finns en tid
inte långt härifrån
som börjar idag

utan väggar eller tak




Övriga genrer av Lany
Läst 775 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-08 01:24



Bookmark and Share


  aol
fin poesi
2008-11-08

    Idun 1
Härlig tid, om man bara har ett litet fönster
i sitt hus så blir livet aldrig tråkigt. Nu har du
ett helt hus utan väggar eller tak... låter
spännande...
2008-02-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och närvarande! Stor applåd!
2008-02-14

  Albert
kul att du fått bygglov :)
2007-10-23

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
en Ny tid, i det nya.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany