Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser du mig ikväll(sv/eng)



Kysser du mig ikväll
även om jag inte är närvarande
Som två grässtrå
råkade växa bredvid varandra
Den ena böjd för vinden
den andra bruten itu
Så kysser du mig ikväll
även om jag inte är närvarande

*****

Will you kiss me tonight
even although I'm not present
Like two straws
find themselves between each other
One bent before the wind
the other broken
So will you kiss me tonight
even although I'm not present




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 1529 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2007-10-08 09:53



Bookmark and Share


  Morfeus
Ta inte illa upp nu, tänkte bara ge ett förslag på hur det skulle kunna göras bättre på engelska:

Will you kiss me tonight
even although I'm not present
Like two straws
find themselves between each other
One bent before the wind
the other broken
So will you kiss me tonight
even although I'm not present
2008-09-14

    Jojjan
Engelskan var väl inte helt felfri, men på svenska var det väldigt vackert :) Applåd!
2008-06-15

  aol
så gärna så vacker dikt
2008-03-28

  stefan.g
Kanon!
2008-01-03

  Sofie Viktoria
Hittade hit igen. Bokmärker så jag hittar lättare.
Kan inte pricka orden men den här dikten är så stor!
2007-11-01

    Kaktus93
Så vacker dikt! :D
2007-10-29

  Arwen
jag gillar starkt att du skriver texten både på svenska och engelska. Det gör det hela spännande! Tänk en diktsamling som skulle vara komponerad på det viset. Häftigt!
2007-10-27

  Sofie Viktoria
Åh! Så skört, bedjande, längtande.
2007-10-10

  * Ammi *
gillas ..
grattis till utvald
2007-10-10

  Bodil Sandberg VIP
Så vackert så vackert...tycker enormt mycket om!!!!!
2007-10-10

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-10

  Ronny Berk
smeker vinden i gräset som nuddar likt läppar...vackert skrivet... ja...
2007-10-08

  Mats Henricson
Lite sorgset om kärlek på upphällningen (?) eller en tillfällig svacka(?), låt hoppas det sistnämnda.... Hursomhelst, JÄTTE FINT !!
2007-10-08

    Lindizz
tycker denna text innehåller en djuphet, av kärlek. Sorgsen och vacker. Applåd
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt