Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar måndagar! Och hatar söndagar.....


Måndagsfreak


Fredagens
myspyskrav i
ensamhetsgissel
går väl an
lite räkor
en pizza
några ostar
film på TV
och bara en
liten sorgetagg

Lördagar är alla
ute med familjerna
helig tid för en del
som inte vill störas

Lördagskvällen
har hjärtesorg
och fler taggar
som blivit
ett helt
törnrossnår
när jag
vaknar på
söndagen
som är
min ensamveckas
värsta dag

Tacka vet jag
måndagar!




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 12:17



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag försöker göra varje dag till en vardag ..enklast så, visst är helgerna jobbiga, man får försöka ändra rutinerna
2007-10-08

    Maria Malm
Det finns nog många du delar den känslan med.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP