Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör man upp saker med sig själv. Efter att ha sörjt min man i två år, har det vuxit fram tankar som inte fanns hos mig när tillvaron var självklar. Nu är den en daglig kamp.


Avtalstider


Att kämpa
för en tillvaro
mot sin vilja
är en
märklig
upplevelse

Nu har jag
slutat fråga
mig varför
jag överlevde
och inte han

Beslutat mig
för att hitta
tillbaks till
något slags
liv

Inte vilket
liv som helst
utan ett
osedvanligt
bra liv

Ett bra liv
är när jag
kan vara
stolt över
det jag gör

Mitt avtal
går ut på
att enbart
göra så gott
jag kan

Kohandel är
inte godkänd
Det enda som
gäller är att
följa mitt hjärta




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 12:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
Avtal kan vara bra ibland .. och ingen kohandel nej nej!!

visst är det kämpigt många gånger och årstiden är inte så solig minsann .. men det går en dag i sänder, och varje dag är en vinst när man har näsan ovanför ..
kram
2007-10-08

  hero40
Utlämnande text med
mening
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP