Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I plugget... måste läsa, skriva... kanske t.o.m förstå någonting... så jag skriver en dikt...


Fastfrusen i en varm vänlighet jag inte förstår



Jag är en sökare... har jag hört
letar mig fram och leker mig förbi varje sekund
i ögonblicket finner jag kraft... tydligen
det finns ingen framtid, det finns ingen dåtid
nuet är allt

Jag har ingen stil och i det en stil... man kommer aldrig bort
de säger jag är ett lugn inpackat i ett självvalt kaos
vet inte om det stämmer men jag tar det
bättre än det jag kom på... en liten liten miniatyr av en knappnål

Du... det du jag alltid talar om, finns inte på riktigt
du är som en skrämmande vacker dröm jag inte vill komma nära
med lika mycket betydelse som luft och exakt lika vacker

Just nu, vad vill du?
Jag vill ramla... framåt... slå pannan i tangentbordet och se vad som händer
huyj76
ja ja... en dröm avklarad... vad kommer hända nu? Vad vill du?
Jag tror jag vill sluta skriva och göra ingenting ett tag...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-10-08 13:25



Bookmark and Share


    Twobo
Bra text som berör mig. \"nuet är allt\" så sant så sant.
Titeln gillas.
Fattade först inte \"slå pannan i tangentbordet\" Men så skramlade det till i huvudet. hyrfg.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen