Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, typ så känner jag


Spola tillbaka livet

Tänk om man kunde spola tillbaka livet
så man kunde ändra att man tog det där klivet
Radera alla räkningar
Ta bort alla felberäkningar

Ändra om i tillvaron
Få bort denna livsfrånvaron
Och göra det man verkligen vill
Inte behöva vänta lite till

Börja om
På ett nytt liv
Så man kan ta nya kliv
och äntligen må bra
så småningom




Fri vers av Jobo
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 14:19



Bookmark and Share


    ewaquera
Så kan jag också känna ibland. Tänk vad mycket jag skulle gjort annorlunda!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo