Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig


Säger jag
I stundens hetta
Men du låtsas
Inte höra
Mina förlupna hjärteord

Jag sträcker ut mina armar
För att greppa din kärlek
Men möts av den mur
Din rygg rest mellan oss

Jag skriker ljudlöst
\"Älska mig!\"
Och biter handryggen
Tills blodsmaken sipprar fram
Och överröstar smärtan

För dig är jag
Bara ett ligg
Medan du
Är allt
För mitt blödande hjärta




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 14:29



Bookmark and Share


    amorfati
Du målar skickligt upp en upp stark scen framför mig. Det gillar jag. Det känns direkt, närvarande och okrystat äkta.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP