Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterflod

sorg ryms i vatten

den varma vinterfloden

skapad av tårar




Bunden vers (Haiku) av Frida Linnea Elin
Läst 529 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-04-25 04:32



Bookmark and Share


    Noyle
Oj vad fint. Ryser.
Eftersom jag är textväljare kan du få en stjärna av mig :) *
2007-10-11

  Mats L.
Fint fångat
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin