Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sol bleknar bort

Och när sommarens sol
sakta bleknar bort
när dagens ljusa tid
är så väldigt kort
då vill jag inget annat än att
gå med dig
för jag vet så väl
att du minns mig

du kan inte ha glömt
allt det där
hur vi hade det
att du var kär
då var livet en lek
i en sommarvind
när vi dansade
och du smekte min kind

men nu är hösten här
och vet du
jag är fortfarande kär
och löven har aldrig varit så vackra som nu
alla dessa färger
men vackrast är ändå du

Och sommarens sol bleknar bort




Fri vers av Elie
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 16:47



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
detta är en underbar vemodig Elie dikt
och dessutom är dikten så skrämmande sann för sommarens sol bleknar så fort att den t.o.m. känns overklig
2007-10-24

    Issand. VIP
sorligt vackert
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elie