Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revolution 1.2




det växer gula frön
i dina mungipor

chronos välver sin båge
över dina läppar
tvingar dem neråt

alla ord som lämnar där
som bleknar

blir fadd eftersmak


och där huden öppnas
tittar ögonen fram

din tunga som vänder sig
en svart orm
i din gom
trycker mot dina tänder
filar ner ditt bett



det var en torsdag det började

alla dessa skrikande fåglar

och ett stycke musik


vackrare än något
du nånsin hört


det var då pojken gjorde en
disappearing act
reste sig
lämnade dig

hans torkade säd på kudden
hans döda cigaretter i askkoppen

hans hår i handfatet
de gula ringarna i toalettstolen

under en blöt handduk
sprang silverfiskar,
hans barn, efterlämningar
i ditt minnes livmoder



när du skär dig
blöder du cocacola på mattan

och du kan
gömma dig
bakom breda axlar,
en spänd nacke

och någon annans svett
droppandes
på dina styva bröstvårtor

men efteråt
står du naken framför spegeln
som om du precis blommat ut
från din fars kuk

en magnolia i all sin prakt
som putsar sina blad


tro mig,
revolutionen kommer

ditt kön ska bli allmängiltigt

ditt verk erkännas

and the revolution
will be televised
in technicolor

till tonerna av fåglar som skriker

till tonerna av gråtande män
som ber om förlåtelse

för våldtäkterna

för förudmjukelsen
de utsatt dig för

för äggen de lagt i din mun
som kläcks och
rinner nerför din haka
varmt, trögt

som sperma
du inte lyckats svälja










Fri vers av Robert W
Läst 1280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-15 16:39



Bookmark and Share


    PTKGH
Verkligen bra skriven. Ett hugg i hjärtat när man förstår vad den handlar om.
2010-09-16

  Betraktaren
Jag diggar dig. Detta är dock fanimej totalt lysande.
2008-02-21

  tvättstuga
, wow.
2008-02-19

  MissAbstraktInBaktakt
jag är fucking mållös

och har suttit här och funderat över något vettigt att skriva länge nu. men jag ger upp. men säkert vet du. eller!?
2008-02-17

    ej medlem längre
JA! sånt här gillar jag. dikten lämnar mig både fullt tillfredsställd och frustrerad på samma gång, så brukar det vara med dina dikter. de är så perfekt komponerade, samtidigt som jag vill ha mer! jag vill veta mer. ffs!
2008-02-17

  Ms Lovecraft
Sehr gut.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W