Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelglas

Slår näven genom spegeln
Vill inte se de ögon
Som tomt stirrar tillbaka
Med själen på sidan av
Utanför

Jag har gått vilse
Kan inte hitta hem
För världen är förändrad
Och kroppen blott ett skal
Som jag inte passar in i

Irrar runt i de labyrinter
Som en gång kallades hjärta
Med en karta i handen
Ritad med osynligt bläck
På ett språk jag inte förstår

Jag söker efter den
Jag en gång var
Innan allt kollapsade
Och världen förvandlades
Till en förljugen sörja

Jag såg inte då
När spegelglaset sprack
Att den stig jag vandrat
För så länge sedan
Redan växt igen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 22:16



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Usch ja livet kan vara så hårt och
brutalt, dikten gör ont i mig att läsa.
Och du formulerar den så bra . . .

Önskar dig allt gott, att du ska få en
ny början som förhoppningsvis läker
sår som jag förstår sitter mycket
djupt!

Jag *APPLÅDERAR* ditt skrivande
för du kan verkligen sätta ord på
de där inneboende skriken. . .

****************************
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP