Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumt GJORT!!!

ditt liv är som
en harpa
med de sköraste
strängar.
ibland spelar ja
hårdare på strängarna
men dock så menar
jag enbart väl
ja luras lite
för att sedan
göra dig glad
men nu har jag lärt
mig en läxa
att det kan gå
åt helvete fel
att leka sådär med
dina strängar.
ett liv är skört.
det kunde gått illa
strängar kunde gått av
nu har ja lärt mig
ljuvheten av att se
min underbara
harpa och
spela på dess
kärleksfullaste
strängar. och
få höra den gladaste
oskyldigaste
och fridfullaste
toner som är
mjuka som
bommul
i mina öron.




Fri vers av Kill-something
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-10-08 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something