Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pralin


medelklassens sötaste flicka



det regnar skärvor
skurna ur havet
där du går


blod är aldrig blått

trots att dina vener
försöker
lura dig

och det händer
att du ser efter ibland,
det vet jag,


vad har du egentligen
innanför ditt bröst,

ett inflammerat sår
ett hål

som aldrig slutar
läcka




Fri vers av Robert W
Läst 1189 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-08 22:54



Bookmark and Share


  thyme
vad har du egentligen
innanför ditt bröst,

ett inflammerat sår
ett hål

som aldrig slutar
läcka

sådär, sådär tänkte jag i mitt huvud och jag ville få ner det på pappret men jag fick aldrig ihop det, inte såhär. jag skulle aldrig kunna det heller...! så himla bra, allting. tack
2008-11-20

  Tove Meyer VIP
den här texten påverkar mig mycket. vet inte riktigt vad jag ska säga...
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
blod är aldrig blått

trots att dina vener
försöker
lura dig


bra skrivet!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W