Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår som blöder än!!!

nordavinden är så kall...så omild,,,

sen den dagen jag kom hit
har jag varit frusen
och alltid behövt kydd
under ömsintheten kappa

i denna stan i norrland har jag blött överallt
i varje trottoar har jag fällt en tår
och i varje pub har jag delat om mina sorger
och i varje dans ställe har jag ett minne av en kvinna
som jag sårat....

mina bekymmer ha blivit som gatulyktorn
lyser nattid, gråter nattid,vaken nattid......

min rädsla byter utseende som norrsken
ena stunden glödande röd
andra stunden oändlig

var ska jag lägga fram mina ursäkter
var ska jag bli helad och vårdad

sorgen har blivit större än bröstet
och trårarna ryms inte i mina ögon
och mina sår,,,,mina sår har blivit större än köttet
och min längtan ha blivit större än längtan.

så säg mej brodern
är det möjligt att jag en dag möter min älskade
säg mig!!!
säg mig!!!




Fri vers av Amoreboy
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 00:54



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja broder, det är det!
2007-10-09

  Havsjungfrun
vill tro att det är möjligt ..som steve redan nämt om man är öppen och ärlig så..
2007-10-09

  dalida_bl
Jätte fin skriven. Djupt i djupet....
Du fick mig att tänka efter och känna ....verkligheten...
Följ med mig min vän till \"drömmar landet\" en stund ...här är tryggare*ler sött*
2007-10-09

  Catrin
Ångestfylld text skriven så det berör, gillar särskilt ordet ömsinthetens kappa.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy