Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt som säger ganska mycket. Känslor och tankar säger så mycket.


Jag vill.

Jag vill ligga i din varma trygga famn.
Ligga intill dig och känna mig älskad.
Vill höra din röst.
Din röst som får mig lugn.
Som får mig att slappna av.
Dina händer runt mig.




Fri vers av Paran0id82
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82