Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig dig, du har fått mig... i dröm


Vart jag än i världen vänder, så finns du där med dina händer

utvidgad nosborre

hotellrum i främmande land

slummer om natt

en drömkvinnas hand

 

samma kvinna som hemma

i min egen bädd

om natten är hon med mig

behöver inte va rädd

 

dofter så genomträngande

i nytvättat lakan

en smekning av lockigt hår

kittlar mig på hakan

 

om natten i nyförklädnad

vi smakar och vänslar

i sömnen du övertar

med köttet mig gränslar

 

rosa kinder gurglande läten

pulserande hetta

varje nattlig resa i världen

kan inte äta oss mätta

 

erektion svettiga lustar

morgonrodnad sakta vaknar

förbannade tiden idag

fram till natt jag saknar

 

 

 




Fri vers av fillatelli
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 12:25



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Tjohooo vilken härlig dikt!
Riktigt njutningfullt att bara få läsa dessa rader...;)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli