Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphittat

 

Hennes blick var ögonblå och allvarsdjup

munnen log i smyg som körsbär röd

hennes hy var honung

                     nyss av sommaren kysst

håret glänste i fält av soligt vete

 

Mjuk i kroppen som en puma

men i hjärtat spann en tamkatt lyckligt

 

Har någon sett? Känns hon igen?

Sist hon sågs

                    på bussen in mot stan

hon lämnade här på sätet

                    sin barndom kvar

 

Jag vill ge den henne åter




Fri vers av Regina E
Läst 710 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 14:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser jag en livs vandring med resan som välfunnen poetisk grund... mycket uppskattar jag \"nyss av sommaren kysst...\" ... håret glänste.....\" finsaker...ja...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan