Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi människor är så olika.......


Givare och tagare


Man kan skriva
brev på brev
mejl efter mejl

På sin höjd
kommer det
något kort svar

Somliga kanske
nöjer sig
med det

Kanske det gav
viss spänning
när man var ung

Den tyste
mannen från
vidderna

Nu vill jag ha
kommunikation
med respons

Förr trodde jag
det var brist
på vilja

Numera förstår
jag att det är
förmågan som
inte räcker......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 17:00



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, jag känner en som aldrig vill skriva mail eller så .. chattar jag med honom så skriver han bara: jag ringer .. han gillar inte detta
2007-10-09

  hero40
Sanna ord Ulla!
Vi lever i mångt
och mycket i
ett stressat tidevarv
och många tar på
sig för mycket och kan
bli otillräckliga. Men
jag håller med dig i sak
Ulla!
2007-10-09

  Ronny Berk
som om tagandets och givandets budskap...eller kanske mera om oförmågan... ... en berörande text... ja...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP