Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ögon

När dina ögon dansar
likt älvor på sommaräng
likt vindens smekningar
ur havets milda bris
ger du mig hoppets stjärna
att på kärlekens vis
förenas i glädjens vårlika rus
och att med dig vandra
under björkarnas sus




Fri vers av hero40
Läst 5110 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2007-10-09 19:17



Bookmark and Share


  aol
sagolikt vacker ick till hjärtat
2008-03-21

  issac.a.m
Underbart..
2007-11-29

  Mats Henricson
Mycket fin hyllning !!
2007-11-05

  Jessica91
Riktigt vacker! (tack för applåderna!) ;D
2007-10-19

  Markattan
Härligt! Spciellt de två första raderna är mycket vackra.
2007-10-15

  Yvonne
Underbar kärleksdikt.
2007-10-12

  Catrin
En underbar bild men en vacker skönrimmande kärleksförklaring.
2007-10-10

  Patrick K
vackra rim och passande bild :)
bravo!
2007-10-10

  isabel louise
åh va fint!
2007-10-10

    Lindizz
Det här var vackert, helt magiskt! Applåder i mängder..
2007-10-10

  Lejonhjärtas poesi
Kärleksfullt och vackert \"likt älvor på sommaräng\". Så diktar en poet i toppform!
2007-10-10

  Lena K Nilsson VIP
Mycket, mycket fin! Ja, varje ord...
2007-10-10

  Agnes B* Lörinczi
ohh dessa björkars sus vill jag också vandra under
fin fin text!!!
2007-10-10

  ia VIP
när ögon talar hoppar hjärtat ett extra skutt *ler*
otroligt vackra ord
ögonen, din själs spegel...

finstämt o förstärkt med bild.
kanon bra!
2007-10-10

    illvette
Vilka otroliga bilder du målar upp!
2007-10-09

  Leif Furstedt
Vackert beskriven känsla... inga onödida ord inte :)
2007-10-09

  sachie
fint skrivet.
2007-10-09

    Maria Malm
Blev såld på två första raderna..så fina..resten är också bra
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
mycket fin!
2007-10-09

  Ellan
vackert och fint..
man kan inte annat än le när man läser :)

/ Ellan
2007-10-09

  * Ammi *
ögon, själens spegel, mycket vacker text!
2007-10-09

    höstblomma
..vackert, hur du kan komma på alla dess rim är mig en gåta, men fortsätt, fortsätt :-)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40