Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har funnit dig

Guld finner man inte överallt,
Inte heller ett fynd.
Du är tjejen som jag funnit,
Som inte borde gå att finna.
Du är finare än mina finaste drömmar.
Tillsammans kan vi gå hand i hand,
om du vill?
Tillsammans kan vi se på sjärnorna en vacker vinter natt,
känna värmen från varandra och glömma allt och rulla runt i snön.
Tiden den lider vi inte av,
för det kan för alltid vara vi två,
om du vill?


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 17:25



Bookmark and Share


  tjort
Vilken fin kärleksdikt!
2008-01-17

  Just Emotions
åååh va fint.. hon måste vara lycklig!!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory