Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland träffar man människor som man känner inte tycker om en. Det kan vara sådana man träffar ofta eller bara då och då. Och det har fått mig att fundera....


Så enkelt var det


Jag VET att
det jag sagt
inte varit
stötande
inte olämpligt
ett
vanligt mellansnack
som möts
av ett
nästan ovänligt
ansikte
eller ett
konstlat
leende utan
ögon........

Ingen vänlig
kommentar
tillbaks inte
ens det där
lilla hm-andet
eller en nick

Det biter inte
att ge igen
-inget verkar bita
så nu har
jag ändrat min
tankegång

Det är inte
mig dessa
människor
inte kan
fördra

De tycker
inte om
någon
överhuvudtaget

Så enkelt var det........




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 18:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bilder som kräver mognad och eftertanke...att vänlighet varar och värmer må vara en sanning...men må ha en mottagare för att värmen ska vara...ja...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP