Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kastar min skit!

Jag kastar min skit,
tömmer min sorg.
Kommer aldrig mer att trilla dit,
går ensam på stadens torg.
Genom regniga gator,
och mörka gränder.
Ser på mina såriga handflator,
trillat o trasat mina händer.
Jag var blind,
av tusen tårar.
Våt på min kind,
ilande kalla kårar.

Jag kastar min skit,
tömmer min sorg.
Aldrig mer en sådan nit,
kastar min känslokorg.
Står upp stark,
stolt och kall.
Har fötterna på säker mark,
kör min egen trall.
Det är jag som gäller,
jag som går först.
Inga sockar som dräller,
Inte heller du som är störst.

Jag kastar min skit,
tömmer min sorg.
Stark som nitrit,
isdrottning i min borg.
Behöver inte kämpa mer,
vet vem jag är.
Ler bara ler,
se och lär.
Ingen släpps in,
ingen släpps ut.
Jag är stark och jag är min,
min styrka mitt stridstjut.

Jag har kastat min skit…




Fri vers av Spir@
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-09 20:29



Bookmark and Share


  kaktus
Stark text. väldigt bra val av uttryck! känslokorg, isdrottning, stridstjt... du har verkligen fångat känslan med rätt ordval.
2008-05-06

  Viktoria Olausson
Uj ja...
Där har jag också varit
Fast jag tröttnade på att vara så ensam
Så jag är inte där mera alls...

Stark dikt!!
Du har alltid upplevts stark av mig i allfall!
*kram*
2007-10-28

  Freeman
Oj...den var stark!!!

Du verkar sitta inne med mycket smärta, men funnit din kanal för att få den ur dig, skönt att se!!!
2007-10-10

  Scar
Snyggt =)
2007-10-09

  sister mary
Jag kastar min skit! Bra uttryck som jag ska lägga på minnet. Stark text.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@