Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare


Och i bland
Kan jag nästan andas
Alldelens innan
Mina ärr påminner mig
Om att det förgångna
Endå är verkligt
På ett sätt är det så
Jag behåller mitt fotfäste
I vardagen
När jag inser
Att livet inte är så illa
Trots allt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 819 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 20:56



Bookmark and Share


  Scar
The show must go on =)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP