Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse när jag var på väg till en tuff dag på jobbet, stod hägern där........


Se hägern!


Älskade häger
inkrupen i din vinge
står du i kylan

Trodde du hade
flyttat men blev så glad
över att se dig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 21:55



Bookmark and Share


    eva m h
Så det var ingen hägring!!! :-)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP