Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett möte

Med kikaren redo
du spanar
du ser någon
men på avstånd

rikta blicken
du spanar
du ser
mig

jag ler igenkännande




Fri vers av mia.här å nu
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 22:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett avstånds möte som finner sitt leende...trevligt skrivet...ja...
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu