Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så trött jag är på människor som aldrig ger respons. Nu ser jag dem överallt, min skäppa har satt ljuset under den kategorin. Jag ser nu hur mycket jag har slösat på dem genom åren.....


Ge upp människa


Understundom
är man ju inte
riktigt klok sa
Tage D så klokt

Just det Tage D,
så förhåller det
sig med mig
också

För hur ska man
annars kunna
förklara dessa
enkla fakta

Att ge upp att
ge när man
inte får
respons





Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP