Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränner känslor jag söker dölja



hennes längtansheta händer
trevar efter känslor jag söker dölja
genom ett bortvänt ansikte
generat leende

men strålningen från glödhärden
som bränner mina läppar
kan jag inte dölja

turligt nog




Fri vers av Ronny Berk
Läst 452 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-10-10 13:38



Bookmark and Share


  devilsangel
turligt nog såg jag denna :) Mycket fint och varmt skrivet
2007-11-14

  alvan
Denna var ju väldigt varmt kittlande!
Vackert beskrivet om kärlekens makt, och hur den påverkar oss.
2007-10-19

  Just Emotions
fantastiskt.. applåder***
2007-10-17

    EMITSTI
Riktigt intressant:) Vem döljer och vem bränner....
2007-10-12

    sunnanvind
underbart varm* text!
2007-10-11

  glittertindra
mmm.. värme är svårt att dölja... :)
2007-10-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
*L* Ja här var det känsla minsann!
2007-10-10

    ej medlem längre
Vackert skrivet, känslofyllt och varmt
2007-10-10

    Maria Malm
Strålande!
2007-10-10

  lilla t
ohhh, vad superoptimalt bra! Vill också kunna trolla med ord och meningar som du.
2007-10-10

  Maria Zena Viklund
turligt nog! vacker denna!
2007-10-10

  isabel louise
ännu en gång har du tagit fram trollspöt och lekt med orden på ditt alldeles egna poetiska vis :) gillar!!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk