Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar...

Älskar rynkorna du får kring ögonen när du ler mot mig.
Hur du sneglar under lugg när du tror jag inte ser.
Älskar pussen i nacken när du gårbi.
Och doften av dig på din kudde.
Vilken jag tar när du gått upp.
Älskar handen kring mitt bröst när vi sover sked.
Hur du andas.
Och minerna du gör när vi sitter i bilen.

Älskar att se dig i duschen.
Naken vacker och blöt handduk.
Rakhyvlarna på handfatet.
Ditt sätt att stå ut med mig när mina sorger blir för stora.

Älskar pannkakorna med äppelmos.
Ditt kaffe på morgonen.
Stunden du ger mig strax innan du ska jobba.
Eller precis innan jag somnar.
Älskar din smekning på min kind när du har lust.
Dina sockar på mattan.
Att du är en del av oss.
Älskar dig!




Fri vers av Spir@
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-10 16:37



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
det är vardagskärlek som du skildrar på ett ömt och fint sätt.
2009-08-10

  blaite
Han det är menat till..måste ju slå kullerbyttor hela dagarna
2009-04-23

  friheten
Så vacker skriven!
2008-07-07

  Ronny Berk
så vackert om kärleks undergörande smekningar...poesi av äkthets vara...
2008-01-07

    Trast
Nej du skriver inte bara om död.
2007-12-29

    eva m h
Fin kärleksförklaring!
2007-10-10

  sister mary
Var dags kärlek...skickligt att se det vanliga, både ljus o mörker, och göra det så vackert.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@