Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam .... Ligger 2



Alldeles ensam

Mörkret runt om mig
kladdar ned mig

Händers märken på armar,
ben,
kropp
och
huvud

En liten liten varelse
mitt på en stig

ute i skogen

En gatlampa en bit bort
En lång lång bit

Grus i mina sår
i mina händer

Halsen alldeles trög












\"Mamma\"

















Fri vers av Skymningens Miia
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-10-10 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia