Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista

Jag önskar jag vore poet
En ordkonstnär
Förtrolla folk med sanningen

Jag önskar jag vore fotograf
Fota min verklighet
Och visa för världen

Jag önskar jag vore författare
Berätta min och andras historia
Få folk att flyga och falla med handlingen

Förut ville jag bara ha en ponny




Fri vers av klarafisk
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 19:31



Bookmark and Share


  Junibarn
Hahaha, skitbra igen. Finns det nån dikt me dig som inte är bra?
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk