Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det snöar kvinnor!!

det snöar kvinnor......
då tar jag av mig regnrocken.....
och stänger igen min paraply......
och öppnar min famn för himlen....

och låter dem falla på mig
en...efter en.




Fri vers av Amoreboy
Läst 513 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-10 23:56



Bookmark and Share


  Cris
hihi... va trevligt
2007-10-12

  Maria Zena Viklund
idag regnar det inte djävlar o småspik idag regnar det gudinnor!
2007-10-11

  Christer Eriksson
en åt gången räcker annars blir det körigt.. har jag hört, alltså..
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy