Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gröten i mandelhögen




de ord du väljer

de stavelser du yttrar

pauserna du markerar

och allt du inte säger

berättar tydligen allt...

... jag behöver undertexter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 00:11



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:( :) :| :/

mjo något sådant är det fan.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen