Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans blick

Där är den igen

Den där farliga blicken
som gör att det går runt i min skalle

Det är något underligt med den
Något som den vill säga mig
De där riktigt isblå ögonen som jag inte kan förklara
men jag ser...ett sug, en gnista, full i fan, ömhet...
och ibland också någon slags sorgsenhet, vilse

Jag undrar...vad vill du...vem är du på riktigt
Känner jag dig rätt

Snälla blunda, eller...VISA MIG!!!

Jag orkar inte leva i ovisshet mer




Fri vers av Therés
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!