Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick-Tack.



Du!
Som läppjar på mitt vin.

Ungdomens källa.
Min heliga graal.

Tar den utan att fråga.
Varje dag.
Varje minut.
Varje sekund!

Tills bara stommen finns kvar.

Men du har åtminstone hyfs att säga tack.




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-04-25 21:24



Bookmark and Share


    Kathleen
jätte fint! sött på något sätt :)
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn