Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje steg jag tar, varje val jag gjort ser jag en kopia göra det motsatta fast med en allvarlig kär

Minnen av en helt annan värld, skapad med papper och penna och bevisad med bilder.
En dålig dag är en dag att bevisa sina styrkor. Kärlek i sin renaste form
Två männskor möts som i en saga. Kärleken sprids ut i varje hårstrå.
Ristar in hål i glädjen.
En allvarlig kärlek.




Fri vers av poemthing
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-10-11 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing